Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Uitgebreid zoeken
u bevindt zich: Home > Berekeningen
Berekeningen
NutriNorm Bemestingsplanner

NutriNorm Bemestingsplanner stopt per 1.1.2019


Al jaren is de Bemestingsplanner een begrip. 

Met de “NutriNorm Bemestingsplanner” kunt u binnen één programma op bedrijfsniveau uw optimale bemestingsplan berekenen voor zowel de teelt als de bodemvruchtbaarheid.
De laatste inzichten van bemesting en bodemvruchtbaarheid zijn hierin meegenomen. Evenals de meest recente wettelijke bemestingsnormen. Het gebruik van de NutriNorm Bemestingsplanner is gratis.

Wij hebben geconstateerd dat de kennis- en informatiebehoefte van onze Bemestingsplanner gebruikers de afgelopen jaren is veranderd. De Bemestingsplanner sluit onvoldoende aan bij de kennis- en informatiebehoefte van de huidige tijd.
Dit heeft ons doen besluiten per 1 januari 2019 te gaan stoppen met de Bemestingsplanner.
Uiteraard blijven wij wel actief doorgaan met de NutriNorm kenniswebsite en de hieraan gekoppelde nieuwsbrief. Daarnaast zullen wij bezig blijven met nieuwe ideeën ter ondersteuning bij het gebruik van kunstmest. Wij zullen u tijdig informeren over de nieuwe ontwikkelingen.

Wilt u uw oude gegevens bewaren?

Ga naar de NutriNorm Bemestingsplanner, klik hier vervolgens op Instellingen. Onder Seizoensovergang vindt u de oude rapporten in PDF terug. Hier is het afgelopen jaar "2018" ook aan toegevoegd.
Deze documenten zijn beschikbaar tot en met 31 maart 2019.

Klik op onderstaande knop om u aan te melden of in te loggen bij de nieuwe Bemestingsplanner:
 NN_BP_BUTTON_232_101.png 

Toelichting Bemestingsplanner 
Ga naar de toelichting van de NutriNorm Bemestingsplanner

Bemestings planner;