Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Berekeningen
Meekijk-optie nieuw in de NutriNorm Bemestingsplanner

Vanaf heden kunt u uw adviseur autoriseren om mee te laten kijken en te rekenen
De NutriNorm Bemestingsplanner is uitgebreid met een belangrijke functionaliteit, namelijk een autorisatie-optie. Hiermee kunnen gebruikers van de online rekentool adviseurs en collega-boeren autoriseren mee te kijken en mee te werken in de planner. Een adviseur kan snel en gemakkelijk adviezen op maat voorbereiden en leden van een studieclub kunnen elkaars bemestingsplannen inzien en van commentaar voorzien. De rekentool is hiermee nog toegankelijker en gebruiksvriendelijker geworden.

Toegankelijkheid vergroten
Met de nieuwe autorisatie-optie is het mogelijk samen te werken aan het meeste optimale bemestingsplan voor het eigen bedrijf. Met name voor adviseurs is de autorisatie-optie van grote toegevoegde waarde. Ze kunnen nu voorafgaand aan een gesprek het bemestingsvraagstuk van de akkerbouwer of veehouder doorgronden en een doelgericht advies voorbereiden. Om mee te kijken en te rekenen is het nodig een Mijn NutriNorm-account te hebben. Meld u hier gratis aan als u nog geen account heeft.

Wat moet ik doen om iemand te autoriseren?
Log via uw NutriNorm-account in op de Bemestingsplanner. Op het startscherm van de Bemestingsplanner verschijnt rechtsboven 'ingelogd als ...'. Als u hierop klikt krijgt u de optie 'machtigingen'. Open deze optie, waarna een en ander zich verder vanzelf wijst.

Up-to-date en objectief
De NutriNorm Bemestingsplanner is een gratis online rekentool waarmee binnen één programma op bedrijfsniveau het optimale bemestingsplan is te berekenen voor zowel de teelt als de bodemvruchtbaarheid. In de rekentool zijn zowel de laatste inzichten over bemesting en bodemvruchtbaarheid, als de meest recente bemestingsnormen opgenomen.

 

Berekeningen;Bemestings planner;
gerelateerd