Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Uitgebreid zoeken
u bevindt zich: Home > Bemesting > Gras
Gras
Bepaal het beste inkuilmoment met de OCI Agro Weather App

Als veehouder wilt u slim en efficiënt werken. Daarvoor is het noodzakelijk dat u informatie heeft over wanneer u het best kunt inkuilen, bemesten of het welzijn van uw dieren optimaliseren. Een handig hulpmiddel voor deze informatie is de Agro Weather App die OCI Agro speciaal voor dit doel heeft ontwikkeld. De Agro Weather App is gratis te downloaden in de iOS Store (Apple) en Google Play Store.

Op internet en in allerlei apps is er natuurlijk al veel te vinden over het weer, maar daar moet u nog uw eigen conclusies uit trekken. Met de nieuwe Agro Weather App van OCI Agro wordt dat veel makkelijker gemaakt.
Wilt u gaan inkuilen, dan geeft de Agro Weather App daarvoor een cijfer op basis van een aantal parameters.
Vandaag om 11 uur krijgt inkuilen bijvoorbeeld een zes, maar morgen om 14 uur staat er een negen genoteerd. Een dagje wachten is dus aan te raden, want dat levert een optimaal resultaat en een hoger rendement op.

Agro Weather App startscherm 

Naast een indicator voor inkuilen is de app speciaal voor de veehouderij ook voorzien van indicatoren voor hittestress en stalklimaat. Verder bevat de app informatie over het strooien van meststoffen zoals KAS en ureum, maar ook over het spuiten van vloeibare meststoffen zoals Urean.

Doe de komende periode, met al het warme weer in het vooruitzicht, uw voordeel met de app en download hem vandaag nog.
  

 


 

Gras;N Stikstof;Klei;Zand;
gerelateerd